יהדות
הפוך לדף הבית
יהדות מידע יהודי חדשות דעות משפחה תרבות אוכל נשים חינוך






אוכל

דף הבית » אוכל » כשרות עדכונים מנהגים ועוד... » לביבות הספינג`


לביבות הספינג'


29/11/2015
חנוכה בפתח והמטגנת במתח - כך תעשו את זה בבית: Sumesa מציגה: מתכון ספינג' לכבוד החנוכה


לביבות
חנוכה מתקרב, וניחוח הטיגון מתפשט באוויר, אמנם כולם יודעים להכין סופגניות אבל את סוד הכנת החטיף המטוגן הפופולרי המגיע מצפון אפריקה לא הכול יודעים לפצח.
 
כדי לפרסם את הנס ולשמח את בני הבית, הנה מתכון ללביבות הספינג' המקוריות שמכנים יהודי מרוקו לקראת חנוכה, בחנוכה ובכל תאריך חגיגי, בעצם.
 
בימי החנוכה יוגשו לביבות הספינג' כחלק מהתפריט השוטף במסעדה, אימו של שף מסעדת סומסה מכניסה אותנו אל מטבחה הפרטי ומציגה: כך תכינו אותם נכון.
 

חומרים:
  • 1 ק"ג קמח
  • 50 גר' שמרים/ לחילופין קובייה אחת.
  • 3.5 – 4 כוסות מים פושרים
  • קורט מלח
אופן ההכנה:
  • מערבבים את כל  החומרים ביחד
  • מכניסים לתוך שקית ניילון לחצי שעה עד שעה.
  • ליצור עיגולים עם חור באמצע (כמו גלגל ים)
  • להכניס לתוך שמן עמוק ורותח
  • מיד אח"כ מעבירים לקערה עם סוכר
 
המתכון באדיבות סומסה רח' ז'בוטינסקי 1 רמת גן. טלפון להזמנות: 03.752.6222

פורטל מורשת
דף הבית
אודות
צור קשר
הוסף למועדפים
הפוך לדף הבית
רישום חברים
מפת האתר
ראשי
שאל את הרב
שיעורי תורה
לימוד יומי
לוח שנה עברי
זמני היום
זמני כניסת ויציאת השבת
רפואה שלמה - רשימת חולים לתפילה
פורומים
שידוכים
תיירות
שמחות
אינדקס
ערוצי תוכן
יהדות
מידע יהודי
חדשות
דעות
משפחה
תרבות
אוכל
קניות
כלים
פרסמו אצלנו
במה ציבורית
המייל האדום
בניית אתרים
סינון אתרים
RSS
דרושים
תיק תק – פיתוח אתרים לביה"ס
לוח שנה עברי
זמני היום וזמני כניסת ויציאת השבת
מגשר גירושין
אינדקס אתרי יהדות
אינדקס אתרי חינוך
בית מדרש | מידע יהודי | פרשת השבוע | מאגר השיעורים | לוח שנה עברי | אנציקלופדיית יהדות | חדשות | תרבות | אוכל | קניות | אינדקס אתרים | רפו"ש | שו"ת | פורומים | שידוכים | שמחות | תיירות | במה ציבורית | בניית אתרים | סינון אתרים | דף הבית | הוסף למועדפים | אודות | צרו קשר | RSS | פרסמו אצלינו | דרושים
© כל הזכויות שמורות ל SafeLines