5.בעזרת כף היד מכדררים את הבצק לכדורים עגולים מאוד וחלקים.
6.טומנים במרכז כל כדור ממרח קפוא ומוודאים שסגור היטב.
7.מסדרים על תבנית מקומחת, מכסים במגבת מטבח ומתפיחים כ-20 דקות נוספות.
8.מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב שוליים. בעדינות מעבירים את כדורי הבצק אל השמן כשהצד היפה והחלק כלפי מטה בתוך השמן והצד הפחות יפה כלפי מעלה. (מסדרים את כדורי הבצק כך שיישאר להם מקום בסיר לתפוח מעט).
9.מטגנים כל צד כ-5 דקות על אש בינונית עד שהסופגנייה משחימה ותוכנה מתבשל.
10.מעבירים לנייר סופג.
11.בינתיים מחממים את קרם הקוקוס עד לסף רתיחה, שופכים פנימה שוקולד מריר שבור ומערבבים נמרצות עד שהשוקולד נמס והקרם סמיך ומבריק.
12.טובלים כל סופגניה בציפוי, משטים בשבבי קוקוס ומגישים מיד.