יהדות
הפוך לדף הבית
יהדות מידע יהודי חדשות דעות משפחה תרבות אוכל נשים חינוך






אוכל

דף הבית » אוכל » כשרות עדכונים מנהגים ועוד... » קדרת ירקות בקארי


קדרת ירקות בקארי


26/10/2015 מאת: נעמה  
כשקר שם בחוץ, אין כמו ארוחה חמה מפנקת ומנחמת. קדרת ירקות בקארי, שיחמם לכם את החורף.


כשקר שם בחוץ, אין כמו ארוחה חמה מפנקת ומנחמת. רשת גרג קפה מנדבת מתכון קליל ובריא – קדרת ירקות בקארי, שיחמם לכם את החורף.
ירקות בקארי
קדרת ירקות בקארי  (4 מנות)
 
מצרכים לרוטב
מחית קארי אדום.
קרם קוקוס.
שמן סויה.
פחית  עגבניות מרוסקות. 
10 עגבניות שרי חצויות.
2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות. 
2 בטטות חתוכות לקוביות ואפויות.
חבילת פטריות.
חופן אפונת גינה.
שעועית עדינה (שקית).
 
הכנת הרוטב
יש לשים בסיר רחב  על אש קטנה, שכבה דקה של שמן ו-2 כפות קארי אדום.  לבחוש היטב עם כף עץ עד לקבלת "רוטב " אחיד  ולהוסיף את פחית העגבניות המרוסקות. מתבלים במלח ומעט סוכר.
 
בסיר נוסף יש לחמם שמן ולטגן את הבצל והפטריות, לאחר מכן מוסיפים את עגבניות השרי ואת רוטב הקארי  ואז את שאר הירקות ולהביא לרתיחה. את המנה יש להגיש לצד אורז לבן.
 
מומלץ להגיש את המנה עם מעט בוטנים מעל. 
 
צילום: אלעד גוטמן

פורטל מורשת
דף הבית
אודות
צור קשר
הוסף למועדפים
הפוך לדף הבית
רישום חברים
מפת האתר
ראשי
שאל את הרב
שיעורי תורה
לימוד יומי
לוח שנה עברי
זמני היום
זמני כניסת ויציאת השבת
רפואה שלמה - רשימת חולים לתפילה
פורומים
שידוכים
תיירות
שמחות
אינדקס
ערוצי תוכן
יהדות
מידע יהודי
חדשות
דעות
משפחה
תרבות
אוכל
קניות
כלים
פרסמו אצלנו
במה ציבורית
המייל האדום
בניית אתרים
סינון אתרים
RSS
דרושים
תיק תק – פיתוח אתרים לביה"ס
לוח שנה עברי
זמני היום וזמני כניסת ויציאת השבת
מגשר גירושין
אינדקס אתרי יהדות
אינדקס אתרי חינוך
בית מדרש | מידע יהודי | פרשת השבוע | מאגר השיעורים | לוח שנה עברי | אנציקלופדיית יהדות | חדשות | תרבות | אוכל | קניות | אינדקס אתרים | רפו"ש | שו"ת | פורומים | שידוכים | שמחות | תיירות | במה ציבורית | בניית אתרים | סינון אתרים | דף הבית | הוסף למועדפים | אודות | צרו קשר | RSS | פרסמו אצלינו | דרושים
© כל הזכויות שמורות ל SafeLines