יהדות
הפוך לדף הבית
יהדות מידע יהודי חדשות דעות משפחה תרבות אוכל נשים חינוך






אוכל

דף הבית » אוכל » כשרות עדכונים מנהגים ועוד... » הלחם הפרה - ביוטי הראשון בישראל


הלחם הפרה - ביוטי הראשון בישראל


11/12/2014 מאת: אתי בטיטו  
לחם מ-100% קמח חיטה מלא בתוספת סיבים תזונתיים פרה- ביוטיים, אשר תורמים להתרבותם של "חיידקים טובים" בגוף האדם


לחם פרה - ביוטי
קבוצת מאפיות ברמן הוותיקה, אשר נוסדה בירושלים בשנת 1875 ומובילה בשנים האחרונות מהלכים מתקדמים בענף הלחם, מציגה את פיתוח טכנולוגי החדשני ביותר בתחום:
לחם ברמן אקטיב: לחם מ-100% קמח חיטה מלא, האוחז בתו “אפשרי בריא” ללחם של משרד הבריאות  ומכיל בנוסף תוספת ייחודית: סיבים פרה- ביוטיים, המהווים מצע חיוני להתפתחות חיידקים טובים פרו- ביוטיים, התורמים רבות לתהליך עיכול טוב יותר, לתזונה מאוזנת, לסיוע במניעת מחלות במעי הגס ולהרגשה כללית טובה יותר.
לחם פרה- ביוטי - ברמן• עשוי מ 100% קמח חיטה מלא
• מכיל כ- 3 גרם סיבים תזונתיים מסיסים (פרה ביוטיים) ב- 100 גרם מוצר (כ-3 פרוסות לחם). ע"פ מחקרים מדעיים צריכה של 3 גרם סיבים מהווה כ 30% מהכמות היומית הנדרשת לפעילות פרה-ביוטית.
• הכמות הכוללת של הסיבים התזונתיים בלחם הנה 11.4 גרם ב-100 גרם מוצר, המהווים כ- 46% מהתצרוכת היומית המספקת לנשים וכ-30% מהתצרוכת היומית המספקת לגברים*.
• ללא תוספת סוכר
• ללא שומן טראנס
• עומד בדרישות משרד הבריאות ללחמים- תקן "אפשרי בריא" (לפחות  80% קמח מלא, מקס'  400 מ"ג נתרן ומקס'- 250 קלוריות ב 100 גרם מוצר).
• עומד בדרישות "תו אייל" האגודה הישראלית לסוכרת.
לחם פרה- ביוטי - ברמןפיתוח "ברמן אקטיב" שארך למעלה משנתיים מתכתב עם חזית המחקר בנושא גוף האדם- תרומתם של חיידקים טובים לגוף האדם. ברמן אקטיב ממשיך את המגמות העולמיות בתחום המזון של ייצור מוצרי מזון, אשר מספקים מלבד תזונה מאוזנת ונכונה יותר לגוף, אף תזונה פונקציונאלית. לא רק שיפור ערכים תזונתיים בגוף כגון הפחתת שומן, נתרן, קלוריות וכד', אלא הוספת רכיבים פונקציונאליים, המסייעים לתהליך עיכול תקין, הרגשה כללית טובה יותר ואף סיוע במניעת מחלות בטווח הארוך יותר.
אז מה זה בעצם  סיבים פרה – ביוטיים?
את יתרונות הסיבים התזונתיים במזון שאנו צורכים, הציבור כבר מכיר; תורמים לפעילות תקינה של מערכת העיכול, מגבירים את תחושת השובע, מסייעים בשמירה על משקל תקין ומסייעים לאיזון רמות הסוכר והשומנים בדם.
לסיבים הפרה ביוטיים יתרונות נוספים: מחקרים הוכיחו כי סיבים פרה-ביוטיים (לדוגמא, האינולין והאוליגופרוקטוז), שהינם סוג של סיבים תזונתיים, תורמים לצמיחתם של חיידקים טובים במערכת העיכול. מחקרים חדשנים עוסקים כיום באוכלוסייה הדומיננטית
אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית ומובילת דעה בתחומי הקולינריה ומוצרי צריכה ליצירת קשר, שאלות ושת"פ –  etush93@walla.com

פורטל מורשת
דף הבית
אודות
צור קשר
הוסף למועדפים
הפוך לדף הבית
רישום חברים
מפת האתר
ראשי
שאל את הרב
שיעורי תורה
לימוד יומי
לוח שנה עברי
זמני היום
זמני כניסת ויציאת השבת
רפואה שלמה - רשימת חולים לתפילה
פורומים
שידוכים
תיירות
שמחות
אינדקס
ערוצי תוכן
יהדות
מידע יהודי
חדשות
דעות
משפחה
תרבות
אוכל
קניות
כלים
פרסמו אצלנו
במה ציבורית
המייל האדום
בניית אתרים
סינון אתרים
RSS
דרושים
תיק תק – פיתוח אתרים לביה"ס
לוח שנה עברי
זמני היום וזמני כניסת ויציאת השבת
מגשר גירושין
אינדקס אתרי יהדות
אינדקס אתרי חינוך
בית מדרש | מידע יהודי | פרשת השבוע | מאגר השיעורים | לוח שנה עברי | אנציקלופדיית יהדות | חדשות | תרבות | אוכל | קניות | אינדקס אתרים | רפו"ש | שו"ת | פורומים | שידוכים | שמחות | תיירות | במה ציבורית | בניית אתרים | סינון אתרים | דף הבית | הוסף למועדפים | אודות | צרו קשר | RSS | פרסמו אצלינו | דרושים
© כל הזכויות שמורות ל SafeLines