יהדות
הפוך לדף הבית
יהדות מידע יהודי חדשות דעות משפחה תרבות אוכל נשים חינוך






אוכל

דף הבית » אוכל » כשרות עדכונים מנהגים ועוד... » דניס מתובל בתנור


דניס מתובל בתנור


12/01/2014
מתכון מיוחד לדניס בתנור ממסעדת ריקוטה בירושלים


גודל הדג המומלץ: 450-500 גר' דג
אופן ההכנה:
חותכים עגבניות שרי לחצי בהתאם לגודל הדג
טובלים אותם ברוטב פסטו וממלאים את בטן הדג
מוסיפים מעל שמן זית, טימין, מלח פלפל לפי הטעם – עושים 3 פסים על גב הדג ומניחים שם פרוסות שום
משמנים היטב בטיבול ומכניסים לתנור בחום 190 מעלות לכ- 17 דק'
מצע שעועית ירוקה
מקפיצים במחבת 80 גר' שעועית ירוקה עם 2 שיני שום פרוסות מטבלים בשמן זית מלח פלפל ורוטב בלסמי
מגישים בתוספת ירקות אנטיפסטי לצד לימון חי
בתאבון!

פורטל מורשת
דף הבית
אודות
צור קשר
הוסף למועדפים
הפוך לדף הבית
רישום חברים
מפת האתר
ראשי
שאל את הרב
שיעורי תורה
לימוד יומי
לוח שנה עברי
זמני היום
זמני כניסת ויציאת השבת
רפואה שלמה - רשימת חולים לתפילה
פורומים
שידוכים
תיירות
שמחות
אינדקס
ערוצי תוכן
יהדות
מידע יהודי
חדשות
דעות
משפחה
תרבות
אוכל
קניות
כלים
פרסמו אצלנו
במה ציבורית
המייל האדום
בניית אתרים
סינון אתרים
RSS
דרושים
תיק תק – פיתוח אתרים לביה"ס
לוח שנה עברי
זמני היום וזמני כניסת ויציאת השבת
מגשר גירושין
אינדקס אתרי יהדות
אינדקס אתרי חינוך
בית מדרש | מידע יהודי | פרשת השבוע | מאגר השיעורים | לוח שנה עברי | אנציקלופדיית יהדות | חדשות | תרבות | אוכל | קניות | אינדקס אתרים | רפו"ש | שו"ת | פורומים | שידוכים | שמחות | תיירות | במה ציבורית | בניית אתרים | סינון אתרים | דף הבית | הוסף למועדפים | אודות | צרו קשר | RSS | פרסמו אצלינו | דרושים
© כל הזכויות שמורות ל SafeLines