יהדות
הפוך לדף הבית
יהדות מידע יהודי חדשות דעות משפחה תרבות אוכל נשים חינוך






אוכל

דף הבית » אוכל » כשרות עדכונים מנהגים ועוד... » Kitchen Bar ביסטרו ים תיכוני


Kitchen Bar ביסטרו ים תיכוני


17/09/2013
קיטשן בר היא מסעדת ביסטרו ים תיכונית חדשה וכשרה בנתניה, לכבוד החג השף משתף אותנו במתכון ים תיכוני שיכניס ניחוחות ים תיכוניים תחת סוכתך.


קיטשן בר היא מסעדת ביסטרו ים תיכונית חדשה וכשרה באזור התעשייה פולג בנתניה לא רחוק מאיקאה. הביסטרו מייצג פיוז'ן של עולמות, ניחוחות וטעמים מרעננים ומיוחדים. את ההשראה לעיצוב ולקונספט לקח הבעלים, גיא שלו, מדרום אירופה, צרפת, איטליה, יון ואגן הים-התיכון שם מביאים המטבחים את חומרי הגלם הטריים והמקומיים לקדמת הבמה.
 
קיטשן בר מעניקה ללקוחותיה חווית מיוחדת של אווירה, צלילים של הים התיכון. המסעדה מציעה ללקוחות מגוון רחב של מנות פתיחה ומנות עיקריות הכוללות בשר, דגים, פסטות, סלטים וכריכים וקינוחים משובחים. בנוסף, עושה קיטשן בר שימוש בשמני זית מקומיים, המעצימים את הטעם והחוויה. האווירה במסעדה משתנה בהתאם לשעות היום והתפריט נשען על מטבח ים תיכוני. על הצד הקולינארי מנצח השף יוהן בניסטי, ממסעדת "פריים גריל" לשעבר.
 
לצד התפריט המעניין של המסעדה, מציעה קיטשן בר, גם מבחר יינות ישראליים משובחים, בירות בוטיק ותפריט קוקטיילים עשיר. גם בחג הסוכות מסעדת קיטשן בר תהיה פתוחה ותעמיד לרשות ללקוחותיה, סוכה כשרה ומהודרת.
\
מתכון חגיגי מקיטשן בר
 
לקראת סוכות מגיש שף המסעדה 'יוהן בניסטי' מתכון מיוחד שיכניס ניחוחות ים תיכוניים תחת סוכתכם:
 
דג לברק צרוב בטפנד זיתי קלמטה וגרידת לימון, שום קונפי וקרם חצילים
 
מצרכים
3 דגים בינויים משקל 400 גר' (כל יחידה)
זיתי קלמטה (150 גר')
6 יח' שיני קונפי שום (בישול איטי בשמן זית)
1 חציל בלאדי קלוי קלוף
20 גר' בזיליקום
גרידת לימון אחד
שמן זית
2 יח' עגבניות טריות מגורדות
מלח
פלפל גרוס
 
 
 
אופן ההכנה
לוקחים את דגי הלברק, חורצים אותם בעזרת סכין לאורך מהראש עד הזנב שייווצר פס, ממליחים ומניחים בצד.
 
 
טפנד זיתים
לוקחים את שאר החומרים: זיתי קלמטה, שיני שום, בזיליקום, גרידת לימון, מלח ופלפל לפי הצורך, מכניסים למעבד מזון וטוחנים טחינה גסה. לאחר מכן מוציאים לקערה ומוסיפים בתנועות קיפול מחצית משמן הזית. את התערובת מורחים משני צדי הדג כך שיכסה את כולו ומניחים את הדגים בצד.
 
סלסת עגבניות
בקערה נפרדת שמים את העגבניות המגורדות, מוסיפים מעט שמן זית, מלח ופלפל.
 
קרם חצילים
לוקחים את החציל הקלוי ומקלפים אותו, טוחנים במעבד מזון עד למרקם חלק, מוסיפים מלח ופלפל ומזליפים לתוכו את יתרת שמן הזית.
 
לסיום
לוקחים את הדגים במחבת חמה וצורבים אותם בין 5-7 דקות כל צד, לאחר מכן מניחים על צלחת, מזלפים מעל את קרם החצילים וסלסת עגבניות טרייה.
לקישוט: עלי בזיליקום צעירים ושמן זית.
 
מסעדת קיטשן בר – כשרה בהשגחת רבנות נתניה (כשרות רגילה)
גיבורי ישראל 7 א.ת. פולג נתניה – סמוך לאיקאה.

פורטל מורשת
דף הבית
אודות
צור קשר
הוסף למועדפים
הפוך לדף הבית
רישום חברים
מפת האתר
ראשי
שאל את הרב
שיעורי תורה
לימוד יומי
לוח שנה עברי
זמני היום
זמני כניסת ויציאת השבת
רפואה שלמה - רשימת חולים לתפילה
פורומים
שידוכים
תיירות
שמחות
אינדקס
ערוצי תוכן
יהדות
מידע יהודי
חדשות
דעות
משפחה
תרבות
אוכל
קניות
כלים
פרסמו אצלנו
במה ציבורית
המייל האדום
בניית אתרים
סינון אתרים
RSS
דרושים
תיק תק – פיתוח אתרים לביה"ס
לוח שנה עברי
זמני היום וזמני כניסת ויציאת השבת
מגשר גירושין
אינדקס אתרי יהדות
אינדקס אתרי חינוך
בית מדרש | מידע יהודי | פרשת השבוע | מאגר השיעורים | לוח שנה עברי | אנציקלופדיית יהדות | חדשות | תרבות | אוכל | קניות | אינדקס אתרים | רפו"ש | שו"ת | פורומים | שידוכים | שמחות | תיירות | במה ציבורית | בניית אתרים | סינון אתרים | דף הבית | הוסף למועדפים | אודות | צרו קשר | RSS | פרסמו אצלינו | דרושים
© כל הזכויות שמורות ל SafeLines