יהדות
הפוך לדף הבית
יהדות מידע יהודי חדשות דעות משפחה תרבות אוכל נשים חינוך






אוכל

דף הבית » אוכל » כשרות עדכונים מנהגים ועוד... » צלי בקר ברשת


צלי בקר ברשת


06/12/2013
מתכון מנצח לצלי בקר, מתאים במיוחד לשבת אך גם לכל ארוחה חגיגית אחרת. הכנה מהירה ופשוטה.


החומרים:
נתח צלי בקר ברשת (1.5 ק"ג)
3 בצלים גדולים
3 עגבניות
ראש וחצי שום
3 כפות סויה
3 כפיות רסק עגבניות
3 כפות טריאקי
3 כפיות פפריקה מתוקה
3 כפיות דבש
3 כפיות חרדל דיז'ון
3 כפיות אבקת מרק
2 כוסות יין לבן
קורט פלפל שחור
מעט תימין
אופן ההכנה:
בסיר מתאים מאדים בצל חתוך לקוביות בינוני.
מוסיפים את שיני השום בקליפתם, עגבניות חתוכות לקוביות רסק עגבניות ומערבבים
מוסיפים- טריאקי סויה חרדל פפריקה דבש פלפל שחור א.מרק ותימין ומערבבים טוב
מוסיפים את היין והבשר ומבשלים על אש נמוכה כשעה ולאחר מכן ממשיכים את הבישול ללא מכסה עד לריכוך מוחלט, בערך שעה וחצי שעתיים. מידי פעם מסובבים את הבשר בסיר.
מוציאים את הנתח ופורסים כשהוא קר.
שופכים מעל מהרוטב, מחממים ומגישים בתאבון.

פורטל מורשת
דף הבית
אודות
צור קשר
הוסף למועדפים
הפוך לדף הבית
רישום חברים
מפת האתר
ראשי
שאל את הרב
שיעורי תורה
לימוד יומי
לוח שנה עברי
זמני היום
זמני כניסת ויציאת השבת
רפואה שלמה - רשימת חולים לתפילה
פורומים
שידוכים
תיירות
שמחות
אינדקס
ערוצי תוכן
יהדות
מידע יהודי
חדשות
דעות
משפחה
תרבות
אוכל
קניות
כלים
פרסמו אצלנו
במה ציבורית
המייל האדום
בניית אתרים
סינון אתרים
RSS
דרושים
תיק תק – פיתוח אתרים לביה"ס
לוח שנה עברי
זמני היום וזמני כניסת ויציאת השבת
מגשר גירושין
אינדקס אתרי יהדות
אינדקס אתרי חינוך
בית מדרש | מידע יהודי | פרשת השבוע | מאגר השיעורים | לוח שנה עברי | אנציקלופדיית יהדות | חדשות | תרבות | אוכל | קניות | אינדקס אתרים | רפו"ש | שו"ת | פורומים | שידוכים | שמחות | תיירות | במה ציבורית | בניית אתרים | סינון אתרים | דף הבית | הוסף למועדפים | אודות | צרו קשר | RSS | פרסמו אצלינו | דרושים
© כל הזכויות שמורות ל SafeLines